Vår hemsida använder sig av cookies. Klicka här för mer information

2017-04-05

Fyra nya ess

Rote förstärker sitt lag inför sommaren.

Staffan Sterner

Staffan är flygingenjör och var fram till årsskiftet chef för sambandsenheten vid FMTIS. Han har arbetat med ledningssystem inom försvaret, främst för Flygvapnet med även övriga delar sedan 1981. Han har varit med i alla cykler som specificering, utveckling, drift och underhåll, förvaltning, anbudsarbete och upphandling.

 

Cristina Portnoff

Cristina har mångårig erfarenhet av att arbeta med kundkvalitetsutveckling och Privacy frågor och har de senaste 3 åren arbetet som Privacy Officer hos Telia Company. Cristina har även verkat som Business Owner för olika regulatoriska projekt och har sin bakgrund som ledare i olika sälj-och kundtjänst organisationer.

 

Ulf Larsson

Ulf har arbetat i privat telekomsektor sedan 1986, huvudsakligen i olika ledarroller som projektledare, IT chef, VD för IT bolag och affärsutvecklingschef. Han har erfarenhet från IT, Bank samt Telekom.

 

Pär Forslund

Pär är senior expertkonsult inom informationssäkerhet, risk management, kontinuitetshantering och krishantering. Han har arbetat inom telekombranschen, nu senast på Ericsson, på lednings- och stabsnivå. Per har jobbat som kravställare på system- och produktledning och som ämnesexpert inom informationssäkerhet.

 

Vi hälsar alla varmt välkomna till team Rote.