Vår hemsida använder sig av cookies. Klicka här för mer information

2018-11-01

Förstärkning lagom till slutspurten

Rote förstärker med två mycket seniora konsultresurser lagom inför slutspurten på 2018

Välkommen till Jan Frisk med 27 års erfarenheter från energibranschen. Jan har jobbat med förnybar energi i olika former, elnät- och kraftsystemfrågor och till det internationellt branscharbete inom energi- och miljöområdet.

Som om detta inte räckte så har civilingenjören, inom kemiteknik, Jan Frisk, även mångårig erfarenhet från läkemedelsbranschen. Speciellt deltog han i utveckling av diagnostiska tester för allergi. Inledningen av hans mycket tekniska karriär skedde inom skog- och pappersbruksindustrin.

Informations- och IT-säkerhet är även det en stor del av Jans kunskapsbank.

 

Vi hälsar även Håkan Rugeland välkommen till Rote. Håkan har förflutet inom de marina stridskrafterna och har lång och bred kompetens inom teknisk-, förändrings- och administrativ ledning. Håkan har även jobbat med uppföljning av verksamh med en särskild inriktning inom materielförsörjning, internationella materielsamarbeten, förbandsutveckling, projektledning och ekonomistyrning. 

Håkan har Civilingenjörsexamen, skeppsbyggnad vid KTH och en Post-graduate Submarine design, UCL genomförd i London samt en mastersexamen från Handelshögskolan.