Vår hemsida använder sig av cookies. Klicka här för mer information

2022-11-15

Rote förstärker i norr

Rote förstärker i norr i form av Fredrik Hannu som började hos oss den 1 oktober.

Fredrik kommer senast från MAX Burgers där han basat över projektkontoret med tillhörande personal samt drivit ett flertal projekt som projektledare.  Under 90-talet började Fredrik som officer på I19 och år 2000 valde han att påbörja sina studier på Luleå tekniska universitet, där han efter fyra år tog examen i Data och systemvetenskap. Efter sin examen har han arbetat inom Försvarsmaktens Logistik Stab som projektledare, IT-chef och IT-strateg. Fredrik har även arbetat vid Försvarsmaktens Systemförvaltningsenhet, där hans huvudsakliga uppgifter var att leda en masterdatasektion i och med införandet av PRIO/SAP.

Fritiden spenderar han gärna tillsammans med familj och vänner, en solig golfrunda eller en höstdag i älgtornet.  Under Fredriks år som ungdomsledare inom ishockey följde ett antal ledstjärnor som passar lika bra vårt konsultföretag, bestående av:

  • Laget före ”jaget”
  • Respekt mot varandra
  • Hjälpa och stötta varandra
  • Öppenhet och ärlighet
  • Förberedda på det oväntade
  • Representera (bo) laget i alla lägen

”Med stolthet ser jag tillbaka på laget som presenterade dessa ledstjärnor. De är ständigt aktuella, oavsett det handlar om idrott eller arbetsliv. Därför tar jag ofta hjälp av ledstjärnorna i mitt arbete. Det ger er en liten bild i hur jag tänker när jag löser en uppgift eller driver ett projekt.

Tävlingsmomentet är centralt i sporten men det är minst lika viktigt att skapa förutsättningar att bygga trygga individer som kan utvecklas i ett kommande arbetsliv. Sporten (oavsett vilken) förenar och ger tillbaka många positiva effekter till vårt samhälle. Vi vinner som ett lag och förlorar som ett lag.

Efter att ha träffat ett flertal av er märker jag att Rote är ett riktigt team med hjälpsamma och kompetenta individer. Ledstjärnorna finns där vilket känns positivt.”

 

Fredrik tillhör vårt kontor i Sävast och kommer initialt stödja en stor gruvkoncern i deras digitaliseringsresa och cybersäkerhetsarbete.

 

Varmt välkommen!